Hoppa till innehåll

Om oss

Rörelse, elegans och enkelhet.

Om mig

Pontus Gunnarsson heter jag och är legitimerad fysioterapeut.  Jag tog min sjukgymnastexamen 2011 och har över 10 års erfarenhet inom primärvård och idrottsrehabilitering.

Jag är specialistfysioterapeut inom Ortopedisk Manuell Terapi och vidareutbildad inom bland annat idrottsmedicin. Jag har en OMT Examen (steg 3) och en Masterutbildning via Luleå tekniska universitet. Jag har genom åren jobbat med rehabilitering för personer i alla åldrar samt med elitidrottare inom bland annat fotboll, handboll och innebandy.

Jag har i min ungdom spelat fotboll på elitnivå och har fortsatt ett aktivt fritidsliv med uthållighetsidrotter i form av långlopp och gjorde klassikern 2015. Har fått upp ögonen för stand up paddling och har nyligen börjat med swimrun. Jag får min återhämtning genom friluftsliv med familjen ute i naturen och tar gärna en löptur i skogen under kvällsolen.

Jag är intresserad av kroppens och nervsystemets finurliga sätt att lösa problem både vad gäller biologiska- såsom emotionella- och psykosociala faktorer och dess samverkan.

/Pontus Gunnarsson

Övriga Samarbeten

Vi bedriver vår kliniska verksamhet på Åby Arena inne på Every Padel. Här finns gott om utrymme med stora ytor för funktionell träning. Vi samarbetar även med Friskis och Svettis i samma byggnad.

Vi brinner för folkhälsan i stort och i synnerhet barnen Vi stöttar ”Generation PEP” och uppmuntrar alla barn till fysisk aktivitet och hjälp med återgång till idrott vid skadebesvär. 

Every Padel

Välkommen till oss! Spela padel hos oss i Göteborg i en av världens finaste padelanläggningar. Vårt alldeles nyöppnade padelcenter i Göteborg erbjuder totalt 25 padelbanor, välutrustad shop, konferensutrymmen, loungeytor och co-working, hotell och restaurang. Samt nu även specialistrehab och idrottskadeklinik på PontusFysioterapi. Hjärtligt välkomna!
Every Padel Åby Arena