Hoppa till innehåll

Om oss

Rörelse, elegans och enkelhet.

Om mig

Pontus Gunnarsson heter jag och är legitimerad fysioterapeut.  Jag tog min sjukgymnastexamen 2011 och har över 10 års erfarenhet inom primärvård och idrottsrehabilitering.

Jag är specialistfysioterapeut inom Ortopedisk Manuell Terapi och vidareutbildad inom bland annat idrottsmedicin. Jag har en OMT Examen (steg 3) och en Masterutbildning via Luleå tekniska universitet. Jag har genom åren jobbat med rehabilitering för personer i alla åldrar samt med elitidrottare inom bland annat fotboll, handboll och innebandy.

Jag har i min ungdom spelat fotboll på elitnivå och har fortsatt ett aktivt fritidsliv med uthållighetsidrotter i form av långlopp och gjorde klassikern 2015. Har fått upp ögonen för stand up paddling och har nyligen börjat med swimrun. Jag får min återhämtning genom friluftsliv med familjen ute i naturen och tar gärna en löptur i skogen under kvällsolen.

Jag är intresserad av kroppens och nervsystemets finurliga sätt att lösa problem både vad gäller biologiska- såsom emotionella- och psykosociala faktorer och dess samverkan.

/Pontus Gunnarsson

Övriga Samarbeten

Vi bedriver vår kliniska verksamhet i Westcoast elites ljusa, fina lokaler med stora ytor för kondition och styrketräning. Vi samarbetar med övriga duktiga hälsokonsulter och här finns flera möjligheter att tillfredställa din hälsa och ”måbra hormoner” med allt från massage och LPG-terapeuter till personliga tränare, samtalscoacher med flera.

Westcoast Elite

Välkommen till oss! På Westcoast Elite arbetar vi med en helhetssyn på kroppen med fokus på att både kropp och själ ska må bra. Vi fokuserar på hela dig och vi samarbetar som ett team runt dig. WestCoast Elite är ett Performance Center för dig som vill ha ut lite mer av din träning. En anläggning som erbjuder det lilla extra. Ett ställe för dig som vill känna dig speciell, prioriterad och utvecklas i din träning. Vår lokal är 560 kvm öppet gym med utrustning såsom klättervägg, löparbana, konstgräsmatta, styrkeplattformar, kettlebells, TRX, puls- och testutrustning mm.
gym_Förstasida2
copyright (C) Valentin Baaf